MOTOBIGBANG

Vážení sponzoři

Dovolte nám, abych Vám touto cestou poděkovali za poskytnuté hmotné i finanční dary při organizaci 2. ročníku Motosrazu v Lukové, dne 17.8. 2013, kterou uspořádala motorkářská organizace MOTOBIGBANG z Lukové. Díky Vám jsme mohli uspořádat úspěšnou a zajímavou moto akci, na které se sešlo více jak 500 účastníků a 150 motorek. Díky Základní kynologické organizace v Lukové, mohl Tým Motobigbangu v jejich krásném areálu pro účastníky připravit bohatý a kulturní program, ve kterém nechyběly soutěže o hodnotné ceny, tombola, vystoupení Speciální policejní jednotky z Pardubic s předvedením profesionálního zásahu nebo předvedení akrobatické sestavy ve velmi nízké letové hladině sportovním letadlem z letiště ve Starém Městě. „Spanilá jízda“, čítající téměř 150 motocyklů, měla zástavku právě na letišti u Moravské Třebové, kde byla ve spolupráci s vedením letiště, účastníkům umožněna prohlídka letadlových hangárů nebo možnost vyhlídkových letů v malých cestovních letadlech. Bonbónkem, který si vedení letiště na závěr připravilo, bylo neuvěřitelné akrobatické vystoupení Martina Šonky, účastníka série leteckých závodů Red Bull Air race. V areálu k dobré pohodě zahrály skupiny Lorgit, Atom a dívčí skupina K2 z Hradce Králové. O účastníky bylo také samozřejmě dobře postaráno v oblasti občerstvení od ranních hodin, až do ranního probuzení následujícího dne.

Akce od počátku nesla charakter charity a byly vybrány 2 subjekty, který připadne celkový výtěžek. Jednalo se o Jarouška Fenyka, chlapce z Lanškrouna, postiženého mozkovou obrnou a Dětský domov v Horní Čermné.

S potěšením oznamujeme, že dne 21.9.2013 vyjela skupina motorkářů Motobigbangu nejdříve do Lanškrouna k malému Jarouškovi a předala babičce postiženého chlapce šek v hodnotě 25.000 Kč na podporu v jeho léčbě a poté do Horní Čermné, kde se setkala s chovanci dětského domova a nejen že jim předvedli motorky a většinu z nich povozili, ale také předaly částku 25.000 Kč na pořízení vybavení do společenské místnosti.

https://www.lanskrounsko.cz/cz/zpravodaj/3758-vytezek-z-motosrazu-venovali-detem

https://motobigbang.rajce.idnes.cz/Predani_vytezku_ze_srazu/

Ještě jednou Vám mnohokrát děkujeme za podporu, kterou jste přispěli nejen k uspořádání naší motoakce, ale i solidaritě a pomoci lidem, kteří to potřebují.

Věříme, že Vás budeme moci oslovit, jako naše partnery, při pořádání dalšího ročníku Motosrazu 2014 v Lukové.

Váš tým MOTOBIGBANG Luková

Foto z akce:

https://motobigbang.rajce.idnes.cz/Motosraz_Lukova_2013/